Ένα πράγμα: Τα ράφια πλυντηρίου

Ένα πράγμα: Τα ράφια πλυντηρίου

Juni 9, 2016 0 Von admin

Ο κρύος υγρός καιρός έχει φέρει μαζί του και λίγους επισκέπτες της τετράποδης ποικιλίας. Φαίνεται ότι τους αρέσει το άνετο ζεστό σπίτι μας πολύ πιο φιλόξενο από το υγρό και την άγρια ​​φύση του υπέροχου εξωτερικού χώρου. Σύμφωνα με το συμβόλαιο γάμου μας (αγάπη, τιμή και αντιμετώπιση ανατριχιαστικών crawlies), το Country Boy στήνει παγίδες, πιάνει τα ποντίκια και στη συνέχεια τα πετάει. Έχω μάθει να μην τσιρίζω σαν τρίχρονο του οποίου το γλειφιτζούρι έκλεψαν κάθε φορά που βλέπω ποντίκι, αλλά και πάλι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι!

Την Παρασκευή το βράδυ, περιπλανήθηκα στο πλυσταριό ακριβώς στην ώρα μου για να δω ένα ποντίκι να σκαρφαλώνει τριγύρω και ήξερα ότι δεν μπορούσα πια να χρονοτριβώ. Χρειαζόμουν να καθαρίσω και να αναδιοργανώσω τα ράφια αποθήκευσης, ώστε να είναι καθαρά και ότι τυχόν κλειστά πακέτα τροφίμων να βρίσκονται σε δοχεία που δεν προστατεύονται από το ποντίκι. Είχα αναβάλει να τακτοποιήσω αυτά τα ράφια για περίπου έξι μήνες, επειδή είναι μια σκονισμένη, άβολη, άχαρη εργασία, αλλά το ποντίκι με γαλβανίστηκε σε δράση.

One Thing - The Laundry Shelves-2

Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου, με τη βροχή να χτυπάει ακόμα στη στέγη, και με τον Τόμπι ως αυτόκλητο «βοηθό» (χρησιμοποιήστε αυτόν τον όρο πολύ χαλαρά), έβγαλα τα πάντα από εκείνα τα ράφια και τα στοίβαξα στο πάτωμα της ηλιόλουστης αίθουσας. Υπήρχε ένας ωραίος συνδυασμός υλικών καθαρισμού, δοχείων χύδην φαγητού που δεν έχουμε πού αλλού να φυλάξουμε, και διάφορα κομμάτια, μερικά από τα οποία δεν ήξερα καν ότι τα είχαμε ακόμα.

Στο επάνω ράφι είχα βρει τον παλιό μας ατμοποιητή που χρησιμοποιούσαμε όταν τα παιδιά ήταν μικρά και έπαθαν κρουπ (είχα ξεχάσει τελείως ότι έπαιρναν κρουπ μέχρι να το βρήκα), ένα μικρό σκαμπό για σκαμπό και περίπου 40 παλιά κουτιά αυγών που είχαμε μαζέψει από την οικογένεια. Καθαρίστηκαν όλα μαζί με μερικά τυχαία άδεια πακέτα και άλλα κομμάτια.

One Thing - The Laundry Shelves-1

Έδωσα στα ράφια μια καλή ηλεκτρική σκούπα, ακολουθούμενη από ένα σκούπισμα με ένα υγρό πανί. Μόλις στέγνωσαν τα ράφια, τακτοποίησα τον εξοπλισμό. Χαρτί υγείας και είδη καθαρισμού σε ένα ράφι σε κουβάδες ανάλογα με τον τύπο και εφεδρικά πακέτα τροφίμων σε άλλο. Οι υποψίες μου για τους επισκέπτες μας με τα 4 πόδια επιβεβαιώθηκαν όταν βρήκα τρύπες για τσιμπήματα σε μερικά πακέτα αλεύρου. Έβγαλα τα πακέτα και τα άλλα πακέτα με αλεύρι ήταν τυλιγμένα σε μια πλαστική σακούλα. Την επόμενη φορά που θα πάμε στην πόλη, θα πάρω ένα πλαστικό δοχείο για να τα σκάσω.

One Thing - The Laundry Shelves-3

Μου πήρε ίσως 40 λεπτά για να κάνω όλη τη δουλειά, ακόμα και με έναν μικρό «βοηθό» που επέμενε να μου τα δώσει όλα χρησιμοποιώντας μια ρακέτα σκουός ως ένα από τα χέρια του. Το ράφι φαίνεται πολύ λιγότερο χαοτικό και ελπίζω ότι οι «επισκέπτες» μας δεν θα βρουν κανένα λόγο να μείνουν εκεί. Το πλυντήριο χρειάζεται ακόμα μια βαφή και μια συνολική αναδιαμόρφωση, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει τίποτα εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, και όλα είναι καθαρά και οργανωμένα.

Με την επέκτασή μας να πλησιάζει όλο και πιο κοντά (*τρίβει τα χέρια με χαρά και προσμονή), μπαίνω στον πειρασμό να αναβάλλω μερικές από αυτές τις δουλειές γιατί ξέρω ότι θα είμαστε έτοιμοι για κάποιο σημαντικό ξεκαθάρισμα και αναδιάταξη στο εγγύς μέλλον, αλλά κάθε φορά Κάνω άλλο ένα #onething, είμαι πάντα γελοία ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα.