Ένα πράγμα: Το ντουλάπι χειροτεχνίας

Ένα πράγμα: Το ντουλάπι χειροτεχνίας

August 8, 2016 0 Von admin

Έχετε ντουλάπι χειροτεχνίας; Στο σπίτι μας έχουμε ένα ωραίο παλιό ντουλάπι στο οποίο αποθηκεύουμε όλα τα είδη χειροτεχνίας μας. Όλα τα κομμάτια υφάσματος που έχω (που, παραδόξως, δεν είναι τόσο πολλά), είδη ραπτικής, μπογιές, κόλλα και οι πιθανότητες και τα άκρα που έχουν απομείνει από τις διάφορες χειροτεχνίες που έχω ασχοληθεί με τα χρόνια, είναι αποθηκευμένα εκεί. Πριν από μερικές εβδομάδες έψαχνα εκεί μέσα και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσα σκουπίδια είχαν εμφανιστεί από θαύμα εκεί. Προφανώς χρειαζόμουν να βγάλω ένα τέτοιο κακό αγόρι.

One Thing - The Craft Cupboard-5

Είναι εκπληκτικό το πόσα πράγματα συσσωρεύονται, ειδικά όταν θυμάστε ότι είμαι ένας φυσικός τσακιστής άχρηστων πραγμάτων. Υπήρχαν τα απομεινάρια από παιδικά κιτ χειροτεχνίας – ξέρετε τα κομμάτια που περισσεύουν μετά την ολοκλήρωση της χειροτεχνίας, χρώματα λαϊκής τέχνης (θυμάστε πότε η λαϊκή τέχνη ήταν ένα πράγμα;;) που ήταν στεγνά και με κρούστα, και μερικά πράγματα που Δεν το αναγνώρισα καν. Με τη βοήθεια της μαμάς μου τράβηξα όλα τα συρτάρια και άρχισα να ταξινομώ.

One Thing - The Craft Cupboard-1
Κάθισα και έλεγξα κάθε μπουκάλι μπογιάς και τσάκωσα όλα τα αποξηραμένα και χωρισμένα. Όλα τα σκασμένα πινέλα (παιδιά ποτέ ξεπλύνετε καλά πριν τα αφήσετε) πετάχτηκαν επίσης έξω. Ενώ το έκανα αυτό, η μαμά μου πέρασε από το κουτί ραπτικής μου και έβαλε όλα τα μασούρια σε μια θήκη και χώρισε τα διάφορα κομμάτια με πιο οργανωμένο τρόπο.

Πέταξα μια μεγάλη σακούλα με πράγματα στα σκουπίδια και η μητέρα μου πήρε μια μικρή σακούλα με ύφασμα και άλλες προμήθειες που δεν χρειάζομαι πια επίσης. Κάποια θα δοθούν, ενώ κάποια σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει η ίδια. Πάντα χαίρομαι όταν κάποιος χρησιμοποιεί τα ανεπιθύμητα πράγματα μου.

One Thing - The Craft Cupboard-2

Αφού τακτοποιήθηκαν τα πάντα, αφαιρέσαμε τα συρτάρια με ηλεκτρική σκούπα πριν βάλουμε ξανά τις προμήθειες χειροτεχνίας σε αυτά. Προμήθειες συσκευασίας δώρου στο επάνω συρτάρι (κρατάω πάντα μερικές κάρτες και λίγη συσκευασία στο χέρι), ύφασμα στο επόμενο, προμήθειες χειροτεχνίας στο τρίτο συρτάρι και προμήθειες παιδικής χειροτεχνίας στο κάτω μέρος. Όλα τα χρώματα μπήκαν σε ένα δοχείο στο ράφι, όπως και το πιστόλι κόλλας και το κουτί ραπτικής μου. Το καλύτερο από όλα, το ντουλάπι είχε ακόμα χώρο. Προφανώς είχα αποθηκεύσει πάρα πολλά σκουπίδια!

One Thing - The Craft Cupboard-4

Θεέ μου, ένιωσα υπέροχα που καθαρίστηκε και οργανώθηκε αυτό το ντουλάπι. Δεν χρειάζεται πλέον να φοβάμαι να σκάρω εκεί μέσα όποτε χρειάζομαι ένα κουμπί ή λίγη κορδέλα. Πρέπει να φύγουμε από το σπίτι μας τον Οκτώβριο, ενώ θα γίνει η επέκταση και η ανακαίνιση του σπιτιού μας, οπότε είμαι σε ένα μικρό ξεφάντωμα καθαρισμού. Δεν θέλω να πακετάρω και να μετακινώ οτιδήποτε δεν χρειάζεται. Σημειώστε αυτό το ντουλάπι από τη λίστα.

Έχετε ένα ντουλάπι χειροτεχνίας που χρειάζεται ταξινόμηση; Ποιο είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα;